Wednesday, February 28, 2007

Nachtvliegen

Ik ben 22 en 26 Feb. gaan nachtvliegen. De eerste nacht naar Badajoz, Spanje met mijn instructeur A. Copete. Jan paul deed tegelijkertijd ook deze vlucht. Toen we geland waren op Badajoz zijn we die avond nog met de auto terug gereden. We mogen niet terug naar Evora omdat ons vliegveld er niet geschikt is. Deze foto is van de eerste nacht vlak voor zonsondergang. We gaan een half uurtje voor zonsondergang weg omdat zoals ik al vertelde Evora niet met donker mag.

De tweede nacht zijn we ook naar Badajoz gevlogen maar daarna naar Jerez en Sevilla. Allemaal in Spanje. Jan paul en zijn instructeur waren er ook weer bij. Dus gezellig zeuren tegen elkaar op de radio. Altijd leuk. De twee nacht hebben we tot 22:15 doorgevlogen. 4 uur dus....dat is best lang achter elkaar, wel leuk.
Dit is Sevilla. Je kunt natuurlijk geen goede foto maken s'nachts in een bewegend vliegtuig maar toch.
In Sevilla hebben we wel overnacht in een hotel. Het stelde niet veel voor maar het was een bed. We waren die avond ervoor laat aangekomen. Toen hebben we een restaurantje gezocht wat niet meeviel want het was daar al 12 uur s'nachts lokale tijd. Maar goed we hebben lekker gegeten en toen snel naar bed gegaan want om 8 uur s'ochtend moesten we weer opstaan om onze vliegtuigen terug te vliegen naar Evora.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home